Tel. 035-2601601 - Mob. 06-46835369info@dare2explore.nl
Dare2Explore

Dare2Explore

Explore. Dream. Discover.

1
2

Over ons

Twenty years from now you will be more disappointed by things you didn’t do than by the things you did do. So throw of the bowlines, sail away from the save harbor & catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain

Dare2Explore gooit de trossen los. Korte of lange vakanties, rust of sensatie. Samen met u stellen wij een reis samen die voldoet aan uw verwachtingen…en verder! Onze service is kosteloos, staat bol van ervaring en biedt ook een tikkeltje lef. Persoonlijk en met passie. Weet u exact wat u wilt of bent u nog helemaal blanco? Privéreis of zakelijk? Neem contact met ons op. We zijn gevestigd in Hilversum, maar komen ook graag naar u toe. Zeven dagen per week, ook 's avonds.


Anouk van Hartingsveld

Waarom we Dare2Explore heten? Wij dagen u uit: Ontdek en geniet! Laat onze ervaring uw droomreis zijn. Eigenaresse Anouk stond oog in oog met een luipaard in Tanzania, bewonderde het Noorderlicht vanuit een hottub in IJsland, reisde door Thailand en Cambodja, overnachtte bij de berbers in het Atlasgebergte en genoot van wijn in Toscane en de luxe van Dubai. Anouk ontdekt en deelt haar ervaringen graag met u!


Beleef de wonderen van de wereld met unieke reiservaringen en bijzondere accommodaties. Anouk maakt al meer dan tien jaar droomreizen, die aan de wensen en het budget van de reiziger voldoen. Persoonlijk en op maat!


Explore. Dream. Discover.